torsdag 27 mars 2014

Musikvideo Fråga 3 & 4



 3. Vi använde oss av en del berättargrepp så som: För att enklare kunna följa personerna i videon och skilja dem åt så hade vi olika färgnyanser till varje person. För att lättare skilja åt på dagarna i videon så har vi en helt annan färgnyans på den första dagen, dagen före alla personer börjar ta sig mot planeten. 
För att få tittaren att förstå att det var en planet dom skulle till så visade vi bland annat en artikel i Aftonbladet där det stod om artikeln. Planeten hade vi med som "målet" för personerna i videon, vi valde att ha en planet eftersom att det skulle ge en liten mystisk känsla och för att det skulle vara något annorlunda, coolt typ. Personerna ville bort från deras vardagliga liv och ville något helt annanstans, därför kände vi att en planet skulle passa så bra eftersom det är något väldigt annorlunda, en helt annan civilisation. En till anledning var för att Vincent och Albin gärna ville göra en planet (i After Effects alltså) dock hann dom inte göra klart alla scener med planeten i slutet eftersom att tiden inte räckte till.
      

4.Vi blev nöjda med hur musikvideon ser ut, känslan som den förmedlar, man följer med i handlingen och den fångar ens intresse eftersom vi tänkte mycket på vinklarna och hur vi skulle filma det. Jag tycker dock att vi kunde ha planerat bättre, eftersom det i slutet blev lite stressigt med redigeringen. Vi skulle kunnat lägga mera tid på redigering och planerat in den tiden bättre. Jag tyckte att vi ganska snabbt blev klara med att filma allting och det kändes som att vi var i god tid jämfört med alla andra grupper, vilket vi också var men vi glömde tänka på att vi skulle behöva mera redigerings tid än dom eftersom att vi skulle göra våran video ganska avancerad, med special effekter och sådant. Vi borde planerat in mera tid till att redigera klart allt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar